Blogs » Shopping » Artetas oroliga lag har bara

Artetas oroliga lag har bara






  • billiga fotbollströjor


    Artetas oroliga lag har bara


    Barcelona Tröja, Sverige Tröja Barn



    men den brutalt ärliga billige fotballdrakter avfärdas är orättvisa

    Det är ett djärvt drag för en Arsenal -manager att erkänna att hans bittra rivaler är bättre just nu bara timmar före norra London -derbyt.
    Men den brutalt ärliga spanjoren medger att Jose Mourinhos lag tror på vad deras chef säger åt dem att göra, och håller fast vid planen även när det går fel.
    barcelona tröja I går kväll märkte försvararen Hector Bellerin krav på att Arteta skulle ersättas som 'orättvis' och insisterade på att Arsenals spelare måste ta ansvar för deras senaste dåliga löpning.
    Artetas oroliga lag har bara två segrar i sina åtta senaste ligamatcher och går in i söndagens uppgörelse på Tottenham Hotspur Stadium som ligger på en oroande 14: e plats i tabellen.
    sverige tröja barn Detta är Gunners sämsta Premier League-start någonsin på en säsong men de fick en välkommen moralhöjning på torsdagskvällen med en 4-1 Europa League-seger över Rapid Wien.
    billige fodboldtrøjer Det såg också Alexandre Lacazettes första mål på mer än två månader - vilket är aktuellt med tanke på Arsenals tråkiga rekord hittills med bara 10 mål i sina första 10 ligamatcher.
    Trycket har ökat på Arteta nu, men Bellerin räknar med att de flyktiga uppmaningarna på sociala medier om att 38-åringen ska avfärdas är orättvisa.













    Maillot Foot Pas Cher

    fotbollströja sverige